Jdi na obsah Jdi na menu

2022 - UBU V NÁS!

Děkuju za představení Ubu v nás. Tak vtipné, nenadálé klasické prvky z pohybovky Budilky, najednou tanec Katak, aktuální i plné klasiky, dojemné a k popukání, drzé a hluboké, zábavné i závažné, oplzlé a skvěle nekorektní a něžné. Při verzi v outdooru, který tomu obzvlášť sedne, jsem šla do kolen. S pokorou k náročným výkonům ještě jednou dík, hrajte to, prosím. dál.“ (Jitka Ritterová)

 

"Bylo to hezky vymyšlené, byli hezky sehraní a neexistuje vtipnější věc, jakou jsem zatím viděla." (Viktorie Mendlová, 12 let)

 

"Díky sehranosti herců mi připadaly obě varianty (pouliční v Radotíně i vnitřní ve Studiu Citadela) stejně dobré." (Viktor Mendl)

 

Chtěla bychVám poděkovat za krásné představení Král Ubu. Moc se mi líbila Vaše opravdovost a bufónská hravost. Užívali jste si představení a sálalo to až na nás, na diváky. Neubráním se srovnání s jinými zážitky z divadla, kdy herci hrají fór a tuším, že bych se měla smát, ale já se nesměju. Tady mi přišlo, že je Vám úplně jedno, jestli se budu smát, a já se smála moc a často. Užívala si každé vědomé gesto, úšklebek a těšila se, až zase tu či onu postavu uvidím. Za mě jste silná herecká sestava v krásném představení a ráda na vás znovu přijdu.“ (Alžběta Jelínková)

 

Strašně se mi to líbilo, strašně mě to bavilo, bylo to super! Úplná energie Lecoq školy. Až jsem si uvědomila, jak málo takových věcí potkám tady v Čechách.“ (Anna Polívková)

 

Představení školního roku 2022.

Premiéra 16.7.2022 v mimopražské rezidenci BDŠ ve Svídnici u Dymokur - pouliční verze,

pražské uvedení 31.8.2022 - Fajnový dvůr Radotín - pouliční verze,

závěrečná prezentace školního roku ve Studia Citadela 11.12.2022 - interiérová verze.