Jdi na obsah Jdi na menu

Přijímáme studenty do dalšího pololetí

16. 2. 2020

 

Budilova divadelní škola přijímá studenty (nováčky i profesionály) během celého školního roku. Můžete se pro studium rozhodnout až

po absolvování Ochutnávkového semináře 14. března od 10 do 18 hodin, nebo se rovnou přihlásit do intenzivního studia II. pololetí

(březen až červenec).

Metoda Jacques Lecoq je celosvětově uplatňovaná v nejrůznějších uměleckých oborech.

bez-nazvu2.jpgAkcentuje hru a dramatickou tvorbu. Nováčkům otevírá cestu k vlastní tvorbě či na další vysoké umělecké školy u nás i v zahraničí, profesionálům pomáhá uvolňovat stereotyp projevu. Posouvá hranice fyzických možností.

Základem je divadelní řeč, jejímž nositelem je „přítomný“ herec a jeho dokonale zvládnuté tělo. Lecoqovi však nejde pouze o vytrénovaného herce, naopak, vzdělává všestranné divadelníky, kteří jsou zároveň dramatiky, dramaturgy, režiséry i scénografy - a ti si musejí najít svou vlastní divadelní cestu.

 

Přihlášku zašlete na produkce.budil@gmail.com, seminář uhraďte podle pokynů v našem ceníku.

 

Intenzivní studiumpřihlášky / termíny / informace o platbách i možnostech slev

 

Co řekli studenti:

- Tvořivé, inspirativní, podnětné, osvěžující, jdoucí ke kořenům tvorby, komplexita, nadšení, spolupráce, opravdovost, pokora a poctivost, 80453279_495464317988705_5449363889944788992_n.jpgpoetický základ, humor, skvělí lektoři.

- Musím povedať, že to daleko predčilo moje očakávania. Od samotného štýlu a rozmanitosti výuky, inšpiratívnych profesionálov, levelu profesionality až po úžasnú atmosféru.

- Metoda JL mi otvírá dveře ke SVOBODĚ v hereckém projevu. Nemusím řešit hmotu - dekorace, kulisy, rekvizity. Všechno se dá zahrát. Tělem. A to mě baví.

- Líbí se mi, že mohu stavět dramatizaci na novém pevném základě. "Tělo jako podstavec pro slova"

- Divadelní škola, která mi dává prostor být sama sebou. Nehodnotí mě, můžu si hledat                                                                                         vlastní cesty k uměleckému vyjádření.

 

Uchopte své talenty do vlastních rukou

a pracujte s nimi v oceánu příběhů.