Jdi na obsah Jdi na menu

Strhující prezentace aneb One Man Show

12. 9. 2019

 

Školení jsou zaměřena na posílení řečnických schopností, nalezení vlastního přirozeného projevu, schopnost improvizace, dokonalého vnímání vnitřního i vnějšího prostoru, koordinace pohybu a podmanění si posluchačů.

 

Vaši zaměstnanci ocení zejména trénink na odbourání stresu a posilování schopností k co nejlepšímu zvládnutí řady úkolů, se kterými se denně potýkají – od personalistiky, plánování, organizování, řešení krizových situací, vedení pracovníků, kontrolu, přes vytváření image společnosti navenek či komunikaci s médii.

 

Vendula Burger vystudovala metodu Jacques Lecoq ve Francii v letech 1993-1995 na Mezinárodní divadelní škole Jacquesa Lecoqa. Do roku 2007 žila v Paříži, kde se metoda – stejně jako všude ve světě – používá k firemním účelům jako jsou couching či teambuilding.  V  roce 2007 se vrátila do Prahy a založila v České Republice pobočku pařížského modelu - soukromou Budilovu divadelní školu. Od roku 2010 začala opět úspěšně využívat možností metody Jacques Lecoq ve firemních kurzech.

 

 

Podrobné informace o školeních naleznete ZDE.

Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte nás.

 

 

Náhledy fotografií ze složky COUCHING