Jdi na obsah Jdi na menu

Školní rok 2017-2018

Semináře a pravidelná studia BDŠ nabízejí fyzickou průpravu, scénický pohyb, dramatickou improvizaci, práci s hlasem a vnímání prostoru. Důraz je kladen na autorskou tvorbu, individuální i kolektivní. Hlavními studijní obory jsou dynamika a analýza pohybu, akční mim, improvizace, neutrální maska, kolektivní tvorba, dramatická akrobacie (akrobacii používáme pouze má-li dramatický význam).

 

Intenzivní studium bude ve školním roce 2017-2018 probíhat formou sobotních seminářů vždy třikrát za měsíc, výjimkou je pouze Zahajovací seminář, který obsáhne i neděli, v termínu 16.-17.9.2017.

Druhou výjimkou je divadelní laboratoř, která bude otevřena o navazujících nedělích pro vážné zájemce o inscenační činnost.

Účastníci budou vybráni na základě vyplněné registrace, motivačního dopisu a doporučení.

Práce je vedena stálými pedagogy Budilovy divadelní školy, kteří metodu Jacques Lecoq vystudovali, či adaptovali její zaměření s jinými stejně kvalitními metodami.

Téma letošního školního roku: VZLET! 

 

Max. počet účastníků: 10

Registrace: produkce.budil@gmail.com

Budilova divadelní škola svým studentům napomáhá skrze metodu Jacques Lecoq nalézt osobitou tvůrčí cestu a uvolněný umělecký projev.